L’equip Infantil finalitza una temporada brillant!

El passat 2 de Juny al pavelló Les Naus de Sabadell, l’equip celoní es va enfrentar a l’historic Sant Pere i Sant Pau de Tarragona en un joc de 1 hora i 55 minuts amb un resultat de 1-3 per l’equip Tarragonès, amb tres primers sets molt ajustats.

Les nostres infantils van començar amb el normal nerviosisme que imposa una final però al segon set van saber reaccionar, guanyant la confiança que les va portar a quedar-se amb el set i empatar el partit amb un resultat parcial de 1-1.

Finalment, tot i la igualtat del joc, el SPSP va aconseguir una victoria que li va permetre seguir a la competició i arribar al partit final portant-se el segon lloc davant l’equip anfitrió.

D’aquesta manera, l’equip dirigit per Irina Soria, finalitza una temporada brillant, que li va permetre arribar a la fase final d’or, convertint-se en el primer equip del VSC que arribar a optar per l’ascens a la primera divisió catalana.

La majoria de les jugadores de l’equip finalitzen aixi la seva etapa d’infantils, amb la mirada posada en la propera temporada e inmillorables expectatives pel seu debut en categoria cadet.

El club dona l’enhorabona a totes elles, jugadores que s’han format al nostre Club desde els seus inicis en benjamí i felicita a Irina pel treball d’excel•lència que s’ha portat a terme durant aquests dos anys.

També a les families, que han acompanyat, animant i motivant a les nenes cada jornada. Ha estat aquest treball en equip el que ha portat al bon resultat que es veu reflectit tant a la classificació com en els valors d’equip.